Hydrauliikkapalvelu

Hydrauliikkaletkut asiakkaan tarpeiden mukaan

Teemme hydrauliikkaletkut asiakkaiden toiveiden mukaan. Meillä on laaja valikoima liittimiä,sekä letkuja jotka sopivat monenlaisiin koneisiin.

Työtämme helpottaa, jos tulet meille vanhan letkun kanssa tai sinulla on siitä kuva. Jos tarvitset täysin uutta letkua, valmistamme sen kohteeseen sopivaksi. Tarvittaessa tulemme katsomaan paikan päälle, millaista letkua kone vaatii. Voimme myös asentaa puolestasi letkut paikoilleen.

Saat useimmiten letkun heti mukaasi, sillä teemme sen näppärästi omassa verstaassamme. Jos kyseessä on harvinaisempi letku, tilaamme siihen tarvikkeet ja saat tuotteen nopeasti.

Valmistamamme letkut sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Olemme valmistaneet letkuja niin traktoreihin, työkoneisiin, kasettikärryihin ym.

Valmistamme pääosin kaksi- ja nelikudosletkuja. Käytämme Bridgestonesin letkuja, jotka ovat laadukkaita ja kestäviä. Meidän kauttamme saa myös venttiilipöydät.

Yleisimmät hydrauliikkaletkut:

  • öljyletkut
  • hydrauliikkaletkut
  • rasvariletkut
  • jäähdytinnesteen letkut.

Maksullinen Hydrauliikkapalvelu aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan

Asiakkaamme paahtavat töitä myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten palvelemme heitä tarvittaessa myös sopimuksen mukaan aukioloaikojen ulkopuolella. Ymmärrämme hyvin, että työkoneet eivät voi seistä montaa päivää rikkoutuneen letkun takia.

Letkupäivystys on maksullinen ja toimii 24/7.

Tarvittaessa soita päivystysnumeroon: 040 5533580.